Anda inginkan iklan? Sila klik disini :0)

Friday, November 26, 2010

Sekian lame!

Lamenya tak update blog, huhu..bukan taknak update tapi bila pk blajor,assignment dan sebagainya jadi terbantut hasrat nak mengupdate blog. Life start busy when we start study..or even work..huhu jadi masa untuk menulis blog telah diambil untuk digunakan melakukan perkara lain..hehe but online games still layan..hehe..soo now tengah semester break..ada masa untuk mengupdate blog ku yang sudah usang kerana tidak ada latest news..cuti memang waktu yang menggembirakan hohoh.."I LovE Holiday and Everyday is Sunday"..Yihuuu..but xde maknenye selamenye aku cuti hohoh...jadi hargailah masa cuti nih dengan membuat kerja2 x berfaedah ahahah...I like...hmm..abis jek exam arituh..otak memang free gler..seronok tidak terkate..jadi banyak pulak la kan perancangan lain sudah diplan..tp smue perancangan melibatkan keluarga..:) kire bagus la tu kan..balik umah parents..balik kampung..pergi umah sedare mare..pergi melawat keluarge Kwn baiks ku..hoho ..that makes me really happy...eii actually smue tu berfaedah..hehe...Jadi selamat bercuti..bagi mereka yang bercutilah..:)

"Hooohooooolidayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy....hohooooreeeyyyyyyyyyyyyyyyyy"

4 comments:

++MissGhostPeLLa++ said...

hi cik dayah..i follow u..hihihi

Noorhidayah binti Salehhudin said...

thanks sebab follow..:) kite pun suda follow k.ti

uReiHa LaT said...

oh, dayah dah apdet! :D

Noorhidayah binti Salehhudin said...

huhu..akhirnye..:P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...