Anda inginkan iklan? Sila klik disini :0)

Thursday, March 31, 2011

Lambat tol tngok Merong!!

since kutipan Merong Mahawangsa..dapat kutipan agak gempak la jugak..aku x lepas kan peluang g tengok citer tuh..baru tadi g tngok.,.sebab ari ni free skit..huh yeke?? hihi..buat2 free...aku pergi tngok sebab ramai bangat yang cakap citer tu best..biase la bile dah dipengaruh memang mcm tu la kan..huhu jadi tadi aku g tngok kat Sunway Pyramid..memandangkan hari ni khamis..bersamaan hari orang keje..aku x pk 5 kali lah nk g tngok kat sunway..sebab rase ari nih memang x berape nk ramai..Nasib baik tekaan betol..kalau x jenoh la nak berebut parking!! beratur panjang for ticket huhu...

Bagi aku cerita ni okeh!! best..banyak action..x mengantuk..ade part lawak!! Sedih...Geram...takut..sume ade lah..but still sumer orang bleh tonton..don't worry..hero die..merong tu la kan..but putera Rom..tu pun boleh di kire Hero la jugak..die la yang lawak nyek..lagi sorang si Dayang..puteri china tuh..xbleh bla tol watak die..huhu..but okeh!!! hurm cume satu watak jek..ak rase mcm pelik..watak jehan miskin dlm citer tuh..huhu..mmm..no dialog at all!! but since lawan okeh..penat ak tngok dorang belawan adeh..tu baru tngok belum lawan lagi..

overall jalan cerita menarik dan puas hati..dan inilah baru dinama kan filem..huhu use english more than Malay..soo..untuk pasaran international..sngt sesuai..and KRU production maybe boleh dpt lebey if dorg punye filem dpt smbutan kat luar negara..we wait and see okeh!! 

Sape yg belum tngok boleh g tngok since citer tu still ade kat panggung..and sape malas nk g panggung xpe..nanti mesti ade kuar tv time raye ihihi..:P ok

 -pengkritik x berpengalaman-

2 comments:

hawiz said...

best kan..haha..style la gak..

Noorhidayah binti Salehhudin said...

boleh tahan r..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...