Anda inginkan iklan? Sila klik disini :0)

Sunday, April 3, 2011

Demi mu Cokolat!

 hari sabtu, hari kebanyakan orang x keje, jadik hari ni lah hari untuk merayap ke sini ke sinun,, student pun same hari nilah hari nak ke hulur ke hilir. Hari ini hari yang sangat memenatkan bagi aku, pagi2 bonda suda kejut,,,bangun..jom g ikea ibu nak beli *&&&^$%#&^$*&t8.. okeh...then g giant plak .. beli few things..and last pergi!!! jualan murah!!! COKOLAT(chocolate) !! yeah...

Tapi bukan mudah seperti yang ku sangka kan huhu..bukannya boleh pergi..tngok..ambil ...dan bayar..tetapi..huhu kena berjalan jauh..masuk ke dalam...berebut2 mengambil cokelat..and!!! beratur panjang untuk bayar, memang panjang la kan beratur dah la...tengahari..memang mandi peluh la..huh..tapi berbaloi SEBAB>>> sebab dapat beli cokolat dengan murah..

Jualan cokelat murah ni berlansung 1/2 April  so da abis la ni..dah masuk 3/4 dah..huhu sori late info..huhu dekat mane?? seksyen 17 shah alam..dekat ngan cadbury factory, memang ramailah manusia kan..sampai bersepah2 cokelat merate2 sebab sume main amik jek..huhu aku pun follow jela..nak amik x lame..nak bayor fuhhh..kaunter banyak pun mcm x cukup..dan aku dah rase dah cokelat nye sedap, jadi berbaloi la aku bertungkus lumus tadik...huhu..


Dan inilah hasilnya..ade almond, dark chocolate, milk,crunchy and bla2..hoho

Puas hati !!

4 comments:

Amirah bte. Norjali said...

sedapnye coklat..

Noorhidayah binti Salehhudin said...

hihi boleh tahan la..:)

Nurul Nazurah Nasri said...

oh em geee...dayah!!!!! sdeapnye....

Noorhidayah binti Salehhudin said...

hihi..YYYY!!!!!!...:0)..boleh thn sedapnyek..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...