Anda inginkan iklan? Sila klik disini :0)

Saturday, April 23, 2011

Konsert 3 Af9 sangat panas!

Bagi sesiapa yang memang tengok akademik fantasia , konsert malam ni aku rasa sangat panas la sebab ade AF gugur dan AF masuk and aku memang dah agak dah yang akan masuk Fina and Hazama tapi aku tak sangka la plak Aida yang akan keluar..Amir tu mungkin da boleh predict la kan..cube korang fikir ape agaknya kesan sampingan kemasukan adik..kakak keluar?? huhu mesti ramai x jangka kecuali tenaga pengajar sebab diorang memang dah bincang perkara ni..

Memang betul adik die punye suare lebih power dari kakak dia, dah macam kerana adik kakak perlu berkorban..huhu..tapi aku xleh nk buat ape la..ini semua kehendak tenaga pengajar dan peminat katenye tak tahu la teman kan..hihi..

Ape pun biar jela kan..huhu x jejas ekonomi saye pun..:0)...masing2 ade rezeki masing2..insyaAllah rezeki ada dimana-mana..jangan berputus asa dan terusla berusaha ye semua..:0)...

4 comments:

hawiz said...

tak tau pape psl af..huhu

Noorhidayah binti Salehhudin said...

its good x tau..:) wat anda pening je..hihi

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

xpernah nengok AF pon walaupon dari AF1

Noorhidayah binti Salehhudin said...

yeke top..hurmm..elok la jugak..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...