Anda inginkan iklan? Sila klik disini :0)

Saturday, April 23, 2011

Tetibe mcm terminat Lena Af9

lena af9
Baru pas tngok ulangan konsert minggu ke-2, aku suker tngok cara lena menyanyi, suara, emosi sume die kasik hoho..dah la nyanyi lagu Ziana Zain..memang lagu tu menusuk kalbu r kan..huhu..die nyanyi sambil menangis adeh...memang mcm best la kan..judges pun bagi komen negative la juga,,kecuali ogy...huh katenye jgn ikut Ziana Zain sngt..betul jugak..but boleh tahan la die nyanyi kan..

Aku xde la peminat fanatik AF pun x pernah plak anto undi huhu just tngok 2 mcm tuh jek..tetibe mcm nak citer pasal lena ni..


Nama Sebenar: Lenaber Binti Haidir
Nama timangan: Lena

Umur: 20 tahun
Tarikh Lahir: 16 julai 1990
Tempat Lahir: Hospital Queen Elizabeth, Sabah

Tinggi: 164cm
Berat: 48kg

Adeh muda dari aku, kire pangkat2 adik la nih kan ..huhu.. mlm ni ade AF gugur plak..hurm..sebenarnye ade pros and cons..diorang buat AF gugur nih

Advantage :
Pada budak2 yang berpeluang masuk AF

Disadvantage :
Tergugatlah budak2 yang mmang ade dlm tu..tetibe ak rase mcm kurang fair..hohoho..tet..

Jom layan lagu Lena di konsert 2 ni... KeKal...



4 comments:

miss apple said...

ahaha sy pun mnt lena. sdp suara dia. dah follow awak. follow sy k . jgn sombong2x

Noorhidayah binti Salehhudin said...

:) hihi tau xpe..suare die boley tahan r..kan kan..

Nana Keyme said...

eyh haah la mnt gak kt LENA she got talent la..lau bdak AF lain tuh ta brape sgt(pompuan la)..follow u sis ... klao boleh follow back ta pkse pon oke ;))

Noorhidayah binti Salehhudin said...

hihi..nana okey..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...