Anda inginkan iklan? Sila klik disini :0)

Sunday, May 8, 2011

Bila mata tidak ngantuk

Macam dah lama x conteng blog ni huhu...mood tetibe hilang seketika untuk mengupdate blog..but aku x boleh nak tido..ni la benda paling best nak buat pepagi bute mcm nih..Jam sudah menunjukkan jam 3.37 A.M, tapi tak dapat nak tidor  mungkin sebab minum nescafe xpun mungkin sebab sudah terlebih tidur siang tadi,,memang seronok cuti ,,time tido memang ikut time luar negara time siang..time malam ikut waktu Malaysia..maksudnya..asik nak tido je la hohoho...tapi otak tetibe jadi lembap jek nak berfikir..mcm ade sesuatu je berlegar legar kat kepala otak ni tapi x tahu la ape ..huhu..

Kebetulan hari ni hari ibu la plak kan..oke2 jap lagi nak mesej bonda tersayang nak wish hari ibu..jasa bonda memang akan dikenang sampai bila2..hurm..cuti ni aku pastikan banyak masa akan dihabiskan dengan ayahanda,bonda and kakakku..yeah!! i hope so..

Tak tahu nak cerita apa sebenarnye..sesaje nak conteng blog ni..mcm da usang..sebab x diupdate hihi...:D..harap korang2 yang melawat blog ni dalam keadaan sihat wal'afiat okeh..sekarang ni musim orang demam..selsema ..batuk..bila dah ade simptom2 nih..cepat 2 la g klinik xpun..cari ubat yang bersesuaian..makan ubat!! bior cepat sembuh..idokla mcm teman nih 2 minggu baru nak sembuh huhu..mkn ubat ikot mood mane nak sembuh..okeh la selamat malam la semua..walaupun dah nak pagi sebenarnye hihi...:D...

" Easy to forgive, difficult to forget"

2 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

lama xnampak.. hehe.. selamat hari ibu , kepada ibu awak ye.. saya pon ngah pikir nak bagi hadia ape ni :)

Noorhidayah binti Salehhudin said...

tula..hihi selamat hari ibu jugak..kat ibu awak..ye..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...