Anda inginkan iklan? Sila klik disini :0)

Saturday, June 18, 2011

rumah pelik a.k.a unik

Biasanya rumah2 unik ini terdapat kat luar negara, kat Malaysia x pernah nampak la pulak lagi..kalau ade sure dah masuk surat khabar ape sumer kan...org luar negara berani bangat buat rumah2 pelik sebegini mungkin nak beri kelainan nak kena dengan selera mereka kot..huhu paper pun itu hak individu...

Jom kite lihat gambar2 rumah yang pelik or unik dibawah ni, terima kasih kepade google hoho untuk sumber gambor2 nih...









4 comments:

azam said...

cantik rumah ni...pelik tapi menarik....
salam singgah dan kenalan

Noorhidayah binti Salehhudin said...

Salam azam...terima kasih sebab sudi singgah sini..:D

shaffique said...

rumah terbalik pun ada? macam mana la duduk tu. haha.



My latest entry : Logo Jenama Popular Yang Terbalik

hani syahida said...

kaya dorang ni...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...