Anda inginkan iklan? Sila klik disini :0)

Monday, July 4, 2011

GEGAR BLOG JULAI 2011

Santai Bersama BEN ASHAARI

Ben Ashaari Ade buat saTU SEGmen Hari ini,,Gegar Blog yeah!!! Aku memang x nak ketinggalan menyertai segmen cengginih sebab menarik jom tengok gambor bawah ni dlu!!

baju siap

Haaaaa!!! ini adalah hadiah yang boleh kita dapat kalau terpilih untuk menang laaa....name pemenang akan tertera kat depan baju best ke x best???? mestila best kan..hihi bukan senang nak dpt hadiah cengginih..lalala...kalau korang nak join join skang!! sebab kol 2 petang ni dah tamat dah...ade mase lagi nih..cepat2...

Stiap segmen/kontest pasti akan ade syarat2 kan...soo untuk GEGAR BLOG JULAI 2011 perkara dibawah syarat2 nye ye..:

  1. Buat satu entri khas..
  2. Letak header BEN ASHAARI.COM
  3. Tajuk : GEGAR BLOG JULAI 2011 dan linkkan ke entri ini ..
  4. Tulis apa saja yang mana aku boleh jadikan soalan pada contest akan datang nanti..
  5. Tinggalkan url entri korang di ruangan komen ini ..
    Add: Tamat kol 2 petang ni tau!!! Meh join jgn x join!!!!

    Okeh promosi sudah..hihi...Skang tibalah masanya untuk tulis apa sahaja yang aku nak..yang boleh dijadikan soalan pada kontest akan dtg Ben Ashaari!!
    Skang ni dah banyak sangat kontest cerita kan pasal blog la..ape kata kita buat sesuatu berunsurkan Keagamaan ...aku tahu majority kita semua islam kat sni..kalau x salahla rasenye..beri satu topik untuk dihuraikan..secara tidak langsung boleh memberi kesedaran disamping berdakwah...ini satu cadangan la kan..xpun sesuatu kontest yang memotivasikan..contohnya : Jika anda seorang pemimpin? apa yang akan anda lakukan?? xpun jika  anda ada RM100,000 ape yang anda akan lakukan??? ohoho...
    Itu sahaja yang aku nak citer..hihi :D..okeh ...Assalammualaikum..




20 comments:

Faztee Danisha said...

singgah sini jenjalan
pasar terapung

apa da hatyai

KinosKoko said...

singgah gegar sini..gegar2

miss aiai said...

singgah dr belog MTT tuk gegar blog anda =).

Noorhidayah binti Salehhudin said...

Thanks...gegarjgn x gegarrr!!!:D

munna said...

Hi! Salam kenal...Datang sini nak gegar blog dgn segmen BA!! da folo juga....^^

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

Tq drop by my blog..following n supporting u too... keep in touch..

azzah said...

singgah menggegar sini

Alya Esprézzo said...

yuhuuuuuu alya dtg nie!! hehe nak Gegarkan Blog Julai 2011, selamat berkenalan..jom undi alya boleh? ekekekeke.. :D

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/blogundi.html

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

Nadzirah K. said...

woot2..datang gegar:)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/06/gegar-blog-julai-2011.html

Noorhidayah binti Salehhudin said...

gegar jgn x gegarr...:D..

Jerung Gergasi said...

304th follower datang singgah sini =)

jom lawat Sarang Jerung:
Sarang Jerung

dan jangan lupa like page di Facebook jika sudi:
Sarang Jerung on Facebook

Alisya said...

morningg!..gegar blog dari WARDAH ALISYA

Rohaizam Rosli said...

Gegar gegar gegar gegar gegar.....
follow kamu... sudi2 la jenguk iejam, follow iejam sgt berterima kasih....

http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

pha is said...

datang gegar sini... nnti jemput2 lah singgah ke blog saya yer...

A M E ! said...

hey there .

ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

and have a nice day ahead !

gadis melayu said...

datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

gegar sini jugak ye
GEGAR BLOG JULAI 2011
dan sini
GEGAR BLOG JULAI 2011

jom join
31-7 Birthday Giveaway

Cik Yana said...

datang menggegar!!
follow cik yana if sudi
:)

gegar balik my blog k

Cik Ayu said...

haii..singgah gegar sini

A-L HAQIM said...

Gegar Disini.. Saya Menjadi Pengikut anda yang setia...Banyak nyee info kat cini..

Jom Join Contest (RM) Cyber kalau minat.. http://1malaysia-cybershot.blogspot.com/2011/07/rm-contest-snap-shot-bloggers-contest.html#links

lenloy said...

jom singgah ;)

http://lenloy-closet.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...