Anda inginkan iklan? Sila klik disini :0)

Thursday, July 21, 2011

Melaka Mall and MITC bowling Centre (-,-)

Assalammualaikum, Hola!! Harap semua sihat hari ni dan hari2 mendatang diharapkan. Baru dapat nak update entry sebab tadi CP sibuk kehulur ke hilir hihi ..Pagi-pagi CP dah keluar ke Melaka Mall(MM)..xdela awal pagi sangat dalam pukul 8.30 mcm tu..kedai2 kat dalam MM tu pun  xbuka lagi awal2 mcm ni..tapi CP pergi pun bukan nak bershoping ..CP antar kakak CP..die ade pertanding Mewarna hari ni anjuran Majlis Bandaraya Melaka kot, kakak CP ikut serta..sebenarnya kakak CP salah seorang pelajar PDK..tau x PDK tu ape??Pemulihan dalam Komuniti..bukan pusat pemulihan akhlak tu plak!! huhu  PDK ni adalah salah sebuah pusat yang bertanggungjawab menguruskan OKU..(Orang kelainan Upaya)..kakak CP alhamdulilah sihat fizikal cume mungkin ade kelemahan sikit2..tapi die insan istimewa kat hati CP dan keluarge CP..:D..jadi CP hantar die pergi pertandingan tu..lepas tu balik umah semula..lagipun cikgu2 die ade jugak kat situ..kat MM ade cinema tau..so sape dtg snie bleh la tngok situ..kalau berade di ayer keroh..tp kalau nak lagi best g Dataran Pahlawan..


Sambil nak tunggu ambil kakak..sempat jugak Cp blogwalking rakan2..:D hihi lagi2 untuk segment Freaky alhamdulilah selesai juga blogwalking segmen tersebut..:D dalam pukul 12.00 mcm tu CP pergi semua ke MM untuk ambil kakak CP..time tu tinggal penyampaian hadiah..hihi kakak CP x menang..xpela bukan rezeki die..apepun yang penting die happy dengan kawan2 die..then CP terus pergi ke MITC bowling Centre..waa..:D hihi sebenarnye mak CP ade kat situ main bowling..berlatih cewah..jadi biase la CP tumpang sekaki...

KOrang tau kan MITC Bowling Centre yang juga dikenali sebagai MIBC merupakan pusat bowling yang terbesar di Malaysia mempunyai 52 lanes. Lebih besar dari megalanes Bowling centre Penang yang mempunyai 50 lanes..Jadi luas..boleh memuatkan ramai pemain dalam satu masa..tapi CP tngok bahagian bawah tu kosong je..ape kate tambah juga lanes  kat bahagian bawah hihi..:D jadikan 100 lanes..hihi..xpun letak sukan lain..aritu ade memanah tapi td CP x perasan plak mcm dah xde je..dah tutup ke ape x tau la CP..tapi kawasan tu agak selesa la jugak x crowded..ihih lagipun weekday memang la..cube weekend sure penuh..:D..Sebenarnye sebelum ni CP pernah cerita pasal bowling centre di Melake ni..xpe la..nak recall back hihi..ape pun..happy dapat la main 2 game..walaupun performance x berape nak baik..hihi..:D practice make perfect kan kan..

2 comments:

sue perbs.. said...

mcm best je tmpt tu.. tpi segan nk men boling.. slalu msuk longkang.. hehe

Noorhidayah binti Salehhudin said...

ala xpe la..sue..:D mule2 memang mcm tu..saye pun slalu main masuk longkang..hihi :D lame2 teror la nanti..insyaALlah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...