Anda inginkan iklan? Sila klik disini :0)

Thursday, August 11, 2011

Kempen "Giveaway Duet Raya 2011"


Giveaway Duet Raya 2011 dianjurkan oleh puncakparis.blogspot.com 
Teruja CP nak join..dan ini bukan first segmen or Giveaway yang pernah CP join... Dah ade la jugak join sebelum ni..jadi x patut la kita lepaskan peluang yang ade kan..mane la tahu rezeki kita menjadi pemenang bertuah..hihi dapat duet raya...

Kalaulah CP dpt duet raye ni!!! hurmm...
Best juga jimat skit duit CP untuk topap hihi..
Lagipun join GA mcm ni xperlu kan sebarang modal..
Hanya menggunakan jari jemari menaip..juga sedikit idea spontan...
Maka akan terbentuklah sebuah entry...:D 
CP berminat nak masuk GA ni sebab syarat2 nya mudah..
Tidak memeningkan kepala..
Yang penting enjoy..hihi..


--) Okay kepada mereka2 yang nak join mudah sahaja :

1 : Follow blog "Paris de' Prada" ni.... :p
2 : Buat entry khas dengan menggunakan tajuk asal entry ini. 
3 : Copy paste banner di atas dan linkkan ke blog ni....(copy dengan ghairah okeh) :P
4 : Post entry korang ke kotak komen blog ni...

Tarikh tutup penyertaan : 24 August 2011 @ 24:10


3 comments:

CikFF said...

t pat duit raya,bahagi 2 ea..? kekeke~

muge bjaya :)

starring :: xila said...

tenkiu awk...moga sukses ya. slm ramadhan :) nk lg duet rye meh dtg rumah...hehe

Miss Nadya said...

gud luck..:)

new entry :: Day 05 - A picture of your favorite memory

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...