Anda inginkan iklan? Sila klik disini :0)

Thursday, June 3, 2010

Avatar film..i like!

Not easy to make a film other than the other, requires a very creative mind. The most part I like is the environment in the planet yang diorang takhluk, things are all very nice light touch.

Macam daun semalu,bila disentuh memberi tindak balas, macam tu lah flora di planet nih, tpi sangat unik sebab siap ade bling-bling lagi pada waktu malam. Tak payah nak pening-pening jana kuasa elektrik,nak bayar bil bulan-bulan..kipas, aircond pun tak payah sebab dalam hutan usually sejuks dah..:),,Bekalan air..mandi air terjun ..xyah ade syabas ke indah water ke..huhu..tp itu semua dalam movie je la..in reality all of that are important..
 

Lovely couple on this movie, they fall in love with each other,cooperate to defend their areas from the enemy and willing to die. The moral of the story that we can take a lesson are we supposed to defend our country no matter what happens,dan bukannya sewenang wenang nye memberi peluang negara asing mencampuri usuran negara kita sendiri secara tidak langsung akan menggugat ketenteraman negara.Cewah..;0)

2 comments:

Anonymous said...

sile review latest muvi....
tis muvi was outdated...hahhaa

Noorhidayah binti Salehhudin said...

haha..saje je..:P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...