Anda inginkan iklan? Sila klik disini :0)

Thursday, June 3, 2010

Menuju Puncak!

Sebagai insan yang sedang bercuti panjang (penanam anggur) memang kemana nak pergi pun dibolehkan sangatlah. Kebetulan pergi ke perak beberapa hari yang lalu singgah minum di Cameron highland.

Sungguh cun view tempat minum teh nih, ladang tehnye masih macam dulu kale..;0) sungguh indah alam ciptaan tuhan,tiada tolok bandingnya.


Wah insan-insan tersayang lepak sambil menghirup udara yg segar dikelilingi kehijauan memang syok.

Kalaulah ladang nih aku yang punya uish uish uish (dalam kepala otak), bestnye. Walaupun dari pandangan mata kasar kawasan di dalam gambar ini cantik, tapi sebenarnya penerokaan berleluasa sedang berlaku di atas sana, banyak pembangunan baru yang sedang rancak membangun.Ada yang di luluskan dan ada yang tidak diluluskan seperti yang dilaporkan dalam berita tv3. Suhu kat Cameron Highland pun tak sesejuk dulu kale huhu..Moral of the story marilah kita pelihara alam khazanah semula jadi negara kita,jika bukan kita siapa lagi ye tak, saya melaporkan untuk station cphidayah :) .

2 comments:

nor said...

giler skema ayat.......hehhehe

Noorhidayah binti Salehhudin said...

hahah well..biaselah saya kan memang skema orangnye..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...