Anda inginkan iklan? Sila klik disini :0)

Friday, June 11, 2010

ShAhir...!!!

 
First of all aku nak kate..aku bukan peminat fanatik shahir..saje nak citer pasal juara baru Akademi Fantasia musim ke -8..iaitu Ahmad Shahir Zawawi..yang baru je berumur 22 tahun..muda lagi..die ni pernah menganggotai ahli kumpulan Saujana ..tpi kejap jek...tu pun mase die blajar kat UIA..then skang dah jadi juara..bergerak secara solo la gamaknye...

 
Aku rase suare die boleh la tahan..haha dia agak pemalu jek aku tngok..but if die maintain nasyid dulu lagi best kot..huhu terpelihara skit..;P,, pepun pepandai la jage diri..persoalannya adelah...adekah artis2 realiti ni bleh bertahan??? adekah Shahir ni  boleh bertahan!!? dari lebih kurang 90 pelajar AF..boleh kira la x sampai 10 pun masih maintain..yg len sume da x de pengkhabaran pun..yang dlu meletop gle pun skang da senyap..huhu cume yg betul-betul berbakat je boleh bertahan..contohnye..Aizat..huh.. well aku xde la minat AF sngt..tengok-tngok mcm tu jela hehe..ceh gossip plakz...:0),, pepun ak sker lagu baru shahir ciptaan sepenuhnya edry KRU..Kebahagian Dalam Perpisahan..liriks die besH..:)
Tak perlu ucapkan sepatah kata
Kerana lantang terbaca dari muka
Kau dan aku sudah tiada keserasian di jiwa
Mungkin magisnya sudah hilang
Tak perlulah kita mencuba lagi
Betulkan kesilapan perhubungan ini
Bila setiap perbincangan menjadi perbalahan
Manakah agaknya cinta kasih?
Embun pun takkan mampu menyubur sekuntum
Bunga yang layu pada musim luruh
Yang dulunya mekar disinar suria
Bila sudah kering pasti akan gugur
Seperti cinta kita yang jelas ternyata
Semakin lama semakin rekah
Menimbulkan tanya apa mungkin kita
Temu kebahagiaan dalam perpisahan
Tiap titis airmata kau tangiskan
Ku dah cukup menampung selautan
Begitu lama ku pendam tapi hanya berdiam
Kerana cuba menafi realiti
Embun pun takkan mampu menyubur sekuntum
Bunga yang layu pada musim luruh
Yang dulunya mekar disinar suria
Bila sudah kering pasti akan gugur
Seperti cinta kita yang jelas ternyata
Semakin lama semakin rekah
Menimbulkan tanya apa mungkin kita
Temu kebahagiaan dalam perpisahan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...