Anda inginkan iklan? Sila klik disini :0)

Tuesday, March 29, 2011

Aku bukan mudah berkecil hati!!!

Serius aku bukan jenis suka kecil hati dalam perkara2 bodoh!! Its find for me if there are people who hurting me..because i know ..no body is perfect and..i'll forgive n forget about it,but!!! tahniah and aku bagi huge  kredit for those yang berjaya menyakitkan ati aku..you are so talented..x semua orang mempunyai bakat mcm tu, anda patut berBANGGA..sebab anda sahaja mempunyai bakat terpendam MCM tuh!!

Sakitkan hati aku, bukan bermakna..ko cucuk pisau terus..menusuk kat jantung..limpa and hati..sakit itu aku boleh tahan lagi..mcm lagu.."Pernah dulu ku terluka di hiris belati tajam..walaupun rasa pedih tapi mampu ku menahan..tapi kini aku luka erti luka perasaan walaupun x berdarah bisa buat aku gundah" luka yang tidak berdarah itulah lebih sakit jika dibandingkan dengan luka yang berdarah..sebab luka x berdarah ni..lambat untuk  sembuh dan mungkin xkan sembuh sampai bila2..

Aku bukan jenis yang suka berdendam, bukan juga jenis suka menyakitkan hati orang..tapi jika ini cara yang terbaik mengajar orang supaya insaf ..sedar dia bnyk buat dose..terpakse lah aku guna..hoho..well this is the best "weapon" actually..bagi mereka2 kat luar sana..kalau rase korg ade sakitkan hati orang lain..minta maaflah..sebelum mati mengejot ke pe ke..okeh..aku pun nk mintak maaf kalau ade sakitkan hati sape 2 kat luar sana..hati org mane tau kan..rambut je same hitam..hati?? 

3 comments:

iema LELA said...

dayah..jgn berkecil hati dgn apa yang berlaku...kuatkn hati..insyaALLAH..kita makin kuat..:D

Noorhidayah binti Salehhudin said...

Ino..yeah..don't worry...i'm always strong..with my parents..beside me..wink wink wink..

iema LELA said...

yeah u have too..:D...anything jus give me a call ok...:D...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...