Anda inginkan iklan? Sila klik disini :0)

Sunday, March 27, 2011

Sunyi

Jam sudah menunjukkan pukul 11:22 minit malam, mesti kalau dikampung2 suasana dah sunyi sepi dah time ni..orang2 yang tinggal di kampung selalunya akan tidur awal, sebab mereka akan bangun awal..pukul 4,5 untuk pergi menoreh getah, itu pengalaman kat kampung aku, sebab dorang bukan menoreh saje ..ade keje2 lain lagi yang dorang buat,,hurm..kalau kat bandar pukul 2,3 pagi pun kereta lalu lalang macam kan siang lagi2 kalau hujung2 minggu mcm ni,..ade yang pergi tengok wayang mid night xpun..lepak ngan member and family member...beza betul keadaan malam di kampung dan di bandar..kalau di kampung time ni dah gelap gelita dah..nak kuar pun pk 10 kali if sensorang la...kalau kat bandar layan je..kol berape pun..sebab orang bandar x reti nk tidor huhuh..

Hurm..terase sunyi jek malam ni...almaklum lah kena buat assignment mulalah perasaan bercelaru cube suh update entry laju je tangan nih menaip..kalau buat assignment pun laju mcm nih kan bagus mesti sekejap da siap sume keje huhu..


Tenangnye kalau dapat tengok pemandangan macam ni saat ni...


Xpun tengok pemandangan KL..menaiki helikopter ke..cewah..over nye aku!! haha..

Apapun alam ciptaan Tuhan memang indah bila di amati...secare tidak langsung boleh menenangkan jiwa..abis semester nih..aku nk jelajah Malaysia nih...!!huhu x sabar nk cuti...stress je rase diri ni...

Bermonolog kat diri sndri : sabar wahai diri dah x lame dah ko akan cuti...4 bulan!!!!huhu

2 comments:

LeyRa.Hamid said...

Salam perkenalan...selagi jam tak tepat 12 tghmlm tu kiranya malam masih muda la..tapi mmg habit org KL ni berjaga mengupdate blog jd waktu berlalu kekadang tu tanpa kita sedari..

Noorhidayah binti Salehhudin said...

salam perkenalan..hihi betul tu..:) mengupdate entry x kira mase...slagi belum tutup mate..ade je menda nk ditaip..;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...