Anda inginkan iklan? Sila klik disini :0)

Wednesday, April 27, 2011

aku yang demam

Esok last paper untuk aku, otak melilau lilau tak tentu arah, x boleh nak banyak berfikir buat masa ni, sampai x dan nak update entry huhu..demam la pulak kan, ni la namenye demam peperiksaan huhu.. sudah 4 hari x sihat, batuk + Selsema + Demam = Penyakit!! tapi aku x mengeluh la disebabkan penyakit ni...biase la kan name pun manusia..mestilah kekadang ketahanan mental fizikal ni diuji kan..huhu..nak xnk terima ajelah..

Tapi bila x sihat..mcm-mcam lah perkara nak buat x berapa larat nak buat..contohnye belajar..huhu esok paper last tapi masih termenung-menung..huhu x sedap badan..jadi otak pun x boleh nak fikir banyak... nak tngok tv pun x larat(sempat lagi tuh..)...makan ubat..tido..itulah perkara best yang boleh buat time2 cengginih..memang la ujian paper terakhir semester nih..dah la cuak subject ni..banyak dugaan tul semester ni..for this subject huhu..boleh buat drama..actually..pasal apee?? biarlah rahsia..hihi

Bila dah demam, emosi mula lah terganggu....nak rehat otak..sarat mcm2 nak fikir adehh..stress dibuatnye huhu..aku harap paper esok dipermudahkan..AMINNN...cuaksss..bagi sesape yang ngah hadapi peperiksaan mcm aku..gudluck aku ucapkan..soalan mana yang tahu..kita siapkan..yang mane x tahu...sila jangan tinggalkan..hihi mane lah tahu..markah kesian..lecturer nak bagi..wink wink...;0)

3 comments:

aiman rashidd said...

semoga cepat sihat :) dan goodluck !

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hope cepat sembuh n gud luck 4 ur exam k :)

Noorhidayah binti Salehhudin said...

thankss both of u...;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...