Anda inginkan iklan? Sila klik disini :0)

Monday, May 30, 2011

Tamat Mentor 5!

Berakhirnya konsert pada malam ini maka berakhir lah sudah mentor untuk musim ke-5 menyaksikan kemenangan berpihak kepada Salma dengan jumlah markah keseluruhan sebanyak 85 mengatasi shiha dan iqa iaitu 63 dan 56. Jika dibanding Salma memang selalunya mendapat markah yang tinggi pada konsert2 sebelum ini tetapi minggu lepas kita menyaksikan iqa mendapat markah tertinggi diikut Shiha yang melayakkan mereka berdua ke final, dan Salma,,, itulah dinamakan rezeki kerana Tv3 membuka satu lagi tempat dan 3 peserta berentap ke peringkat akhir. Bila dilihat kembali, persembahan Salma pada setiap minggu boleh dikatekan konsisten dengan vokal yang mantap..low note and high note she can achieve..no wonder she can be the winner...

Kalau ikut pada creativity setiap mentor mempunyai cara kreatif mereka yang tersendiri terutama sekali edry KRU, setiap minggu pasti akan ade kelainan yang akan ditonjolkan because he will do the best..mereka adik beradik memang berbakat..jadi tidak hairan lah jika persembahan yang diberikan mempunyai keunikan tersendiri tetapi itu tidak cukup untuk bersaing dengan bakat semula jadi yang ada pada Salma... vokalnya sahaja sebenarnye sudah cukup membuatkan persembahan dia menarik..bila ditambah pula dengan prop2 yang lain membuatkan persembahan nya menjadi bertambah bagus..!!

Walaupun markah juri awam yang diterima salma hanya 16 rendah berbanding yang lain tidak bermaksud Salma akan kekurangan markah..aku dapat rasekan bahawa markah juri professional iaitu 50 peratus  adalah tinggi buat salma..ianya sangat membantu!! dan juri memilih dengan telus sebenarnye.. juga undian sms dari peminat juga pasti tinggi..jadi tahniah kepada juara, naib juara dan tempat ke-3..

Shiha dan iqa ok jugak.. cume rezeki xde nak buat mcm mane kan..huhu..maka dengan ini bakat sebenarnye mengatasi segala galanya..wajah cantik tp bakat xde x gune jugak..x lame bertahan kot..huhu maybe lah..hoho..pape pun..tingkatkan prestasi...bukan kurangkan kontroversi tapi jgn ade kontroversi..itu lebih baiK!! adioss...:DNo comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...