Anda inginkan iklan? Sila klik disini :0)

Thursday, June 23, 2011

" Contest Saya Suka Berimaginasi "


*
 " Jika anda ditugaskan untuk menyelamatkan dunia, anda ingin kuasa seperti apa dan jelaskan kenapa?"

Contoh:
Goku, Harry Potter, Spiderman & apa2 jelah..

"Oleh kerana aku memang suka berimaginasi jadi dengan itu aku sangatlah teruja nak menyertai kontest ini :D..."

Jika saya diberi tugas menyelamatkan dunia kuasa yang ingin saya miliki adalah kuasa yang dimiliki oleh superhero ironman!!



KENAPA???

Kerana 4 perkara di bawah :

1- Iron Man memiliki perisai berkuasa yang memberikan dia kekuatan luarbiasa dan ketahanan,boleh terbang ke sana ke sini, dan mempunyai pelbagai senjata.

2-Sistem senjata bajunya telah berevolusi mengikut peredaran zaman, tetapi senjata penyerangan terpenting Iron Man selama ini merupakan sinar penangkis yang ditembak dari tapak sarung tangannya. Senjata-senjata lain yang pernah dipasang dalam pelbagai varian baju perisai ini termasuk projektor bersinar di dadanya; palang-palang nadi yang mengumpul tenaga kinetik apabila berjalan agar makin jauh makin hebat tumbukannya; sebuah penjana denyut elektromagnet dan sebuah perisai tenaga. 

3-Kebolehan-kebolehan lain termasuk penjanaan ultra-freon, penghasilan dan manipulasi medan magnet letupan sonik dan penjana hologram untuk menghasilkan umpan (meliputi semua jenis teknologi dan sains).

4-Ironman juga mempunyai set khusus untuk penerbangan ke angkasa lepas, penyelam dasar laut dan  penyelinapan (halimunan) .

--> Dengan kebolehan serta kemahiran yang ada oleh ironman disamping memiliki otak yang genius dalam mengendalikan segala jenis  senjata yang dicipta sendiri ini dapat membantu menyelamatkan dunia . 

tag :



 Bagi yg ingin menyertai contest ini, syarat2 seperti di bawah ini :

  ~ Mesti follow blog fiQ'Ra ni ( senang if ada apa2 news pasal contest )

 ~ eh, lupa, tajuk entry: " Contest Saya Suka Berimaginasi "

~ Letakkan banner yang dekat atas tu pada entry awak dan linkkan sekali, tak perlu letak banner di sidebar :) if nak letak juga, awak memang comel^^ (ada mark)

~ Tag lah sahabat2 awak.. sorang ke, 2 orang ke, tak kisah ^^ (ada mark)

~ Postkan link entry awak dekat bahagian komen entry fiq'ra ni yea.. t fiq'ra leh tgok ^^

~ listkan sekali email awak yea :)

~ last sekali, klik lah iklan nuffnang eh, tak paksa :) 

okeh, done! =)




4 comments:

fiQ'Ra said...

hehe, gila best entry awak.. saya ske kuasa 3...best tau...awk join kn? tapi npe tak letak link pada komen? hehe..nway, gud luck tau ;) tq join

Noorhidayah binti Salehhudin said...

eh sy join..dah letak link kat komen huhu..xpe letak lagi sekali!!!:D

fiQ'Ra said...

hahaha..adoi...sory tau tak perasan tadik... huh, careless betul saya ni...nway, cite awk mmg best... mcm tersenaraiii je ni..hehe ;) salam ukhuwah yea~

Noorhidayah binti Salehhudin said...

yess..:P hihi salam ukhuwah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...