Anda inginkan iklan? Sila klik disini :0)

Thursday, June 23, 2011

"Myeaqma 1st GA"


"Cerita apa je pasal MyeAqma masa 1st time korang bukak blog pwincessmymuch0ok"

  • First time masuk blog pwincessmymuch0ok , iaitu beberapa minit yang lepas terus ternampak header yang besar "Bukan Siapa-siapa", sudah tentu pemiliknya sahaja mengetahui apa terkandung disebalik ayat itu, bagi pemahaman mata kasar mungkin MyeAqma maksudkan dirinya adalah seperti insan lain dan bukanlah luar biasa..
  • Di bahagian bawah header terlihat follower MyeAqma yang boleh dikatakan agak ramai, insyaAllah akan terus bertambah dengan adanye GA ini..

  • Menggunakan body layout 3 row sebagai design blog, 1st Row belah kiri digunakan untuk meletakkan maklumat diri blogger dan diikuti dengan bloglist, 2nd Rom (tengah) adalah untuk entry dan last row iaitu 3rd row digunakan untuk iklan,Shoutmix, Entry Post, traffic dan sebagainya.
  • Selain daripada susunan blog, ape yang dapat saya perhatikan 1st time masuk blog MyeAqma, blogger mungkin seorang sgt menyayangi kekasihnye..(x pasti kekasih atau sudah tunang or kahwin) , positive and like to motivate ..
  • Akhir sekali pengunaan warna yang digunakan untuk blognya, menarik dan bersesuaian
--> Dan segala diatas sahaja yang dapat saya ceritakan, 1st time bukak blog pwincessmymuch0ok"

Tag :


Bagi sesiapa yang berminat nak join GA ni, syarat2 seperti dibawah :

  • follow blog ni
  • peserta semua yang berada di Malaysia je lah eyh. kang jenuh pulak aku nak post ke oversea. kesian lah kat aku... T_T
  • buat 1 entry bertajuk "Myeaqma 1st GA" cerita apa je pasal aku masa 1st time korang bukak blog aku ni.
  • letak banner kat entry dan sidebar lepas tu linkkan ke entry ni.
  • boleh tag 2 orang kawan korang. (lebih pun takpe. lagi suka!)
  • ouh jangan lupa komen dekat entry ni then letak link supaya aku boleh tengok blog korang. boleh?
  • tarikh tutup adalah pada 30 JUN 2011 pukul 12 tengah malam.
  • hadiah akan diupdate kemudian.
ok itu je. selamat mencuba and semoga berjaya! :)


2 comments:

MyeAqma said...

thx join...

heee betul dh tu describe psl "bukan siapa-siapa" 10 markah!!!

ouh2 nmpk sgt ke mcm syg dekat encik tunang??

neway gud luck eyh!

Noorhidayah binti Salehhudin said...

hihi tunang ek..mestilah syg kan hoho...:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...