Anda inginkan iklan? Sila klik disini :0)

Thursday, July 7, 2011

" Bro, Kasi kritik blog gua skit ... bleh ?? "

Santai Bersama BEN ASHAARI

Assalammualaikum!!!!!

Seronok betul ade segmen macam nih..x semua orang nak buat...thanks Abang Ben sebab buat segmen nih yeay!!!!!

BUlan June 2010 , cphidayah mula berblog..skang sudah genap setahun blog nih...hoho tapi almaklumlah teman x dela berbakat bebenor nak berblog..belajar skit2 dari senior2 blogger yang gempak giler berblog sampai terkesima dibuatnye.. 

So korang2 silalah berikan kritikan yang ikhlas,jujur , membina, membantu dan menggunakan kata2 yang berhemah ye..:DDD... Kritik jgn x kritik....sekian

Those yang nak join sonang jek :


  • Letak header BEN ASHAARI BLOG ..


  • Tajuk .. " BRO , KASI KRITIK BLOG GUA SKIT , BLEH ? " dan linkkan ke entri ini ..


  • Kata kata sebelum blog korang dikritik dengan hebatnya ... hehehe..
    -> pendek citer kalau nak keterangan lebih lanjut KLIK SINI

    Pergi sekolah main kejar-kejar,
    Balik umah makan nasi lauk ikan,
    Saya ni budak baru nak belajar,
    Kalau ade salah silap tolong tunjukkan.
  • 17 comments:

    Elie Lily said...

    ramai blogger suka join segmen abg ben ni kan? :)

    Noorhidayah binti Salehhudin said...

    yep..;D salah satu medium promosi..sambil merapatkan uhkwah antara blogger..:D

    Abby Salvatore said...

    nice blog yunkkk!
    :)

    http://missgaban.blogspot.com/2011/07/brokasi-kritik-blog-gua-skitbleh.html

    shiema sufian said...

    nice blog :) keep it up and happy blogging :)

    http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    K O R I E said...

    Salam,dtg nk kritik

    rsanya klo tukar guna pop up comment lg oke ^^
    kaler tulisan agak terang sedikit.
    yg lain ok dah^^


    Happy blogging ;)
    Meh lawan balik kritikkan di

    http://pinkexia.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    Noorhidayah binti Salehhudin said...

    trima kasih kawan2 yang sudi bw and kritik blog ini..:D hihi segala kritikan membina akan di pertimbangkan dan diusahakan insyaAllah..:D

    Alya Esprézzo said...

    yuhuuuuuuuuuuuu alya dtg nie!! hehe blog dah smart, tapi lambat loading..buang widget yg tak perlu kat sidebar..happy blogging! :)

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-boleh.html

    ninie_azriena said...

    header tu menenangkan :)

    nice blog..
    epy blogging :)

    salam kenal dari ninie (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    NasZ said...

    dah follow awak...

    gelapnya blog awak ni..huhu..tapi menawan..

    SEGMEN ABANG BEN : "BRO, KASI KRITIK BLOG GUA SKIT, BLEH?"

    me@monolog said...

    nice blog..

    sy suka blog yg simple + kemas + loading cepat..

    http://monolog25.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    Alin Hassan said...

    eh eh kite datang singgah nie! :D

    blog smart, i suka hitam putih. tp blog i putih hijau. ekekeke :p

    jom terjah n follow blog sini!

    http://grandecaffelatte.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-bleh.html

    Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

    haaa... datang nak kritik ni... heee~

    blog ni macam berat sikit nak loading...
    smart background hitam putih tu..

    btw.. happy blogging.. =D

    http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

    Atika Farha ;D said...

    komen tukar ke pop up window pls?
    sng org lain nak komen blog awak :)

    Meck said...

    ok blog ni. xda hal hehe

    A M E ! said...

    hello there . ame singgah sini dari list segmen 'Bro , Kritik Blog Gua Sikit Boleh' , anjuran Ben Ashaari .

    well , keep on blogging and dont stop ! and ohh , keep up the great work here ! okayy ? ;)

    have a great day ahead and do take care . ohh , jemput singgah blog ame bila bila free ya . :)

    Noorhidayah binti Salehhudin said...

    Salam kawan2..trima kasih ye bagi kritikan..saya akan cuba balas semua yang mengkritik sini..insyaAllah..hurmm saye da tukar pop-up comment..amacam ok?? hihi sy akan cube perbaiki kekurangan blog ini dari mase ke semase ok..:D

    Mrs. Farhan said...

    Header stailo. Hitam itu cool. Tapi dua sidebar dah membuatkan ruang entri awak jadi sempit. Tulisan pon kecik. Jadi apa kata awk besarkan tulisan, dah tu awk buat 1 je sidebar k. Yg laen sume ok. =D



    Dtg kritik blog saya jugak tau. Oh, ye. Dah join GA dari Korea dan Bandung yg saya anjurkan? =D

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...