Anda inginkan iklan? Sila klik disini :0)

Friday, July 29, 2011

Hari Jadi dan Bola!

Hari ini 28 Julai 2011 merupakan tarikh untuk 2 perkara yang kira penting bagi CP ...pertama hari ni hari jadi CP sebenarnye hihihi... dan kedua..hari ni perlawanan final Malaysia menentang Singapura. Ramai kawan2 fb yang wish happy birthday kat CP....x kurang juga ade yang message..dan kol!! Sungguh terharu CP rase kan ucapan2 mendoakan kesejahteraan..huhu semoga segala doa itu diberkati dan dirahmati..:D ... dan paling terharu dan berterima kasih kat kawan baik CP Nur Ain..sebab siap buat..cerita dalam bentuk PDF..hihi sebagai pengganti kad hari jadi..hihi dah mcm journal research CP tngok..apepun terima kasih semua..CP cukup terharu.. Sangat Bersyukur kerana masih diberi kesempatan untuk hidup diatas muka bumi ini.. Alhamdulilah..terima kasih pada ayah ibu..kerana membesarkan CP..
Xde buat ape2 celebration pun..memandangkan CP xde dengan parents..esok baru balik umah parents..since ade hal skit di tempat lain..CP pun bukan jenis suka sngt buat celebration nih..mcm malu jek dah besar2 nih nak buat hihi kalau mase kecik tu memang suka la kan mcm tu..:D pastu ajak kawan2 skolah hihi..but dah makin dewase nih..perasaan tu dah makin lame makin hilang..cume sentiase bersyukur kerana insan2 disekeliling..mengingati hari jadi CP hari ini..bila mereka ingat tarikh ni harijadi CP....ini bermakna..mereka ingat kat kita..huhu..itu yang buat CP terharu..memadai jika mereka ingat kan kita..sebagaimana kita mengingati mereka..:D itu dah cukup CP bukan nak hadiah ke ape ke..:D tanda ingatan suda cukup buat CP terharu..terima kasih2 jugak kat abg2 Cp and kakak cp..yg wish kat CP..hihi ingat mereka lupa..yela..dorang kan busy..ibu ayah tentu skali tidak ketinggalan..:D sayang ayah ibu..!!

Tapi tadi sempat CP pergi makan kat Seoul Garden,Puchong dengan kawan baik CP..memandangkan kami free hari ni hihi..dah lame plan x pergi2..jadi tadi kitorang pergi..:D hari ni kebetulan ade mase..terima kasih sohabat ku.. tadi balik dari makan..CP lalu kat Stadium bukit Jalil sebenarnye..dan CP tengok keadaan kat sana..memang ramai lah penyokong yang hadir..mcm kita tngok dalam tv..puluh ribu penyokong Malaysia!!! Rakyat Malaysia memang sangat bagus..menyokong negare sendiri..huhu kiri kanan kereta parking..memenuhi kawasan bukit jalil..nasib baik keadaan jalan okey..x sesak mungkin dengan adenye kawalan pihak polis ..segalanya berjalan dengan baik..!!
Sempat la CP balik tngok perlawanan kat rumah..depan TV sudah cukup..herm..CP tahu pasti ramai penyokong Harimau Malaya..iaitu rakyat Malaysia..Kecewa dengan prestasi permainan Harimau Malaya..huhu.. keputusan akhir di stadium bukit jalil Mal (1) - Sig (1)..tapi agregat Malaysia 4 - singapura 6 .. ..CP pun ade jugak rase sedikit sedih..tapi ape nak buat..rezeki Allah yang tentukan..mungkin bukan rezeki Malaysia tahun ni..nk jadi juara.. mungkin tahun2 akan datang insyaAllah..permainan kita dah cuba apa yang termampu..mungkin juga kerana salah seorang pemain kita yang x dpt bermain menjadi salah satu penymbang kekalahan ini.. kita sedih..mereka lagi sedih..yela mereka yang penat bermain dan sebagainya huhu..apepun tahniah..dapat ke final bukan senang..dah banyak negara mereka kalahkan!!..jangan putus asa..!!


7 comments:

Dianaa said...

Happy Birthday! Heeee :D may Allah bless you :)

Noorhidayah binti Salehhudin said...

trima kasih hihi

ifwat said...

happy belated bufdayy yah CP :)

Fara Ada said...

happy belated birthday CP!
didoakan murah rezeki..dipanjangkan umo...sihat sihat selalu disamping keluarga tersayang :)
all the best ye!
bola malam tadi walaupun seri 1-1...tetap Malaysia the best! hehehe..

milo said...

happy belated birthdayy!!! may U ll be blessed always! :))

Noorhidayah binti Salehhudin said...

Terima kasih atas ucapan ...:D hihi..

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

besday oh besday

happy belated besday yep cp. semoga panjang umo n murah rezeki ye

:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...