Anda inginkan iklan? Sila klik disini :0)

Tuesday, July 19, 2011

Mahkota Parade, Melaka.

Assalammualaikum, Harap semua dalam keadaan sihat wal'afiat hari ini. Pagi tadi bertolak dari selangor ke Melaka. Al-maklum la...Cp(bahasakan diri cp(cahaya petunjuk) ok x ;) )??..keluarga Cp  duduk Melake sebab ayah berpindah randah kerja..jadi tadi teman ibu Cp pergi Mahkota Parade since Ibu Cp ade tournament bowling hari ini, lagipun dah lame tak menunjukkan bakat bermain bowling, jadi sambil meneman tu alang2 dah sampai main la sekali. Korang tahu kan Mahkota Parade kat mane?? betul2 bertentangan dengan Dataran Pahlawan dan situla tempat membeli belah paling menjadi tumpuan orang ramai di Melaka juga pelancong . Kalau korang duduk di tingkat atas korang boleh nampak laut selat melaka tau..hihi tapi kalau nak tengok lebih jelas naik lah menara taming sari!! menara tersebut akan pusing sampai atas..and korang semua boleh melihat pemandangan sekitar melaka.

Dah lama juga Cp x pergi Mahkota Parade..last pergi pun ntah bile ntah..kurang berjalan skit la kat melake..hihi kalau setakat lalu lalang tu selalu la jugak..bercerita pasal main bowling..Cp dah lame jugak x main bowling..dan x hebat mane pun main..hihi main takat suka2 ade la..tupun x teror mane..dapat 0 tu selalu sngt..tapi ade juga kadang2 nasib baik..dapat Strike..Spare..hihi bergantung kepada keadaan tempat bowling n bola die..cewah..hihih..sebenarnye bergantung pada nasib jugak..:D apepun main bowling antara sukan yang best bagi Cp sebab kat situ kita boleh belajar focuss...kalau x focus..memang masuk longkang la jawabnya..

Ramai jugak yang join tournament tadi..tapi Cp x join..just main sendiri jek..:D siape la Cp ni hihi nak menyibuk main sesame plak kan..ape pun tadi meriah..berkenalan juga dengan kawan2 ibu Cp..sebab diorang jarang nampak Cp..sebab Cp jarang pun ikut ibu pergi aktiviti2 mcm ni..hihi bile ade kesempatan jek baru pergi..OKlah itu sahaja laporan...lalala...

13 comments:

Freaky said...

sejak habis matrik, langsung x g melaka parade..

Noorhidayah binti Salehhudin said...

Owh..ape lagi..:D sila la pergi..hihi ade bangunan baru lagi sebelah Mahkota parade tu..:D sambung ke Dataran Pahlawan..

al_hakim said...

owh..ingat org melaka tadi..len kali dtg melaka roger la ye..

Noorhidayah binti Salehhudin said...

al-hakim..memang ade kat melake..parents saya ade duduk sini..:D

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

aku orang mlaka.. men bowling xajak yerk... hehehe

Noorhidayah binti Salehhudin said...

hihi..ala top..:p kalau ajak pun mcm la nak join kan..hihi top melake belah mane ek..

Mohd Izzar said...

owh, org melaka ekk..
aku study kt melaka..hoho

Noorhidayah binti Salehhudin said...

hihi xdela..Melake tulen..:D melake celup...hihi..

syafiqakarim said...

p melaka x bawa!
bai! haha

Noorhidayah binti Salehhudin said...

hihi..:D meh2 dtg melake..jemput2..:D hihi

alif haris said...

main bowlin eh .. bestnye ..
lame dah tak main bnde alah tu ^^ hehe

Alice Alissa said...

MP..da lame x lepak sane lepas abs matrik..ap kaba la MP skrg..hehe..

Noorhidayah binti Salehhudin said...

Alif: silalah main hihi..mengubati rindu lame x main bowling..
Alice:khabar baik...MP..:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...