Anda inginkan iklan? Sila klik disini :0)

Friday, March 11, 2011

-Aku gile Game-

Aku suker gile main game!!X kira la ape jenis game..game kat handphone ke...tv ke  laptop ke..sume aku layan..best giler bile dapat main game..hilang sume stress aku buat seketika..sebab focus aku main jek..pastu bile da main susah gile nak benti..ye r game kan selalunye banyak level,, mane x berjam- jam... tapi game PS 2,3,,10..hoho aku x berape nak minat nak main..aku suke main game2 simple..haha teringat masa zaman sekolah rendah dulu game tv yang aku minat giler main :


Gambor games kat atas ni antara game yang aku suke main mase skolah rendah..korang pun mesti ade kenangan main game ni kan kan haha..hmm sampai kang aku sume lagi game2 nih...

Pastu dah naik skolah menengah main banyak plak game yang aku suke main...Masuk diploma...Degree sampai la skang..hoho....gile game tu x abis2..

Facebook games yang aku minat :

Mafia wars 
Sebab mcm best jek..:) haha but ganas skit r...:p


Haa ni g satu..soo xde la main menda ganas jek....dah 5 tingkat kedai jahit aku haha...:P

Handphone games plak :


Aku ngah addicted main game ni skang..hoho..really!!!

And 


Photo hunt..of course...

Sebenarnye banyak lagi game lain yang aku suker...kalau list memang panjang r kot...:P

Nila care best hilang stress aku..:0)...

1 comment:

nelly said...

Nely suka main game ..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...