Anda inginkan iklan? Sila klik disini :0)

Monday, March 7, 2011

Bukan mudah nak tambah follower!!

Wah tajuk nak gempak jek..huhu..but itulah realitinyek..bukan mudah untuk menambah bilangan follower sebenarnye..huhu..aku tahu sume blogger mesti ade strategy masing2 nak tambah kan bilangan follower masing2..dan aku kagum sebenarnye dengan mereka2 yang mempunyai follower beribu-ribu..hoho..mcm mane la dorg buat ek..mesti makan mase yang lame kan..aku baru setahun jagung dalam dunia blog ni..jadi mestilah banyak benda lagi yang kena pelajari..pape pun..:) terima kasih kepada mereka 2 yang sudi follow blog saye yang x seberapa nih.. ;0)..xpe sikit2 lama2 jadi bukit..blogger..2 yang baru mcm aku jgn putus asa jugak oke...:) lets work hard...go go...Assalammualaikum...

2 comments:

bukankosong said...

bergantung pada pengunjung gak,kalau rajin update entry, mood blog yg menarik mesti leh tarik ramai pengunjung. sy pun ngh bertatih nih...

Noorhidayah binti Salehhudin said...

ya..:)..betul..yg penting usaha kan kan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...