Anda inginkan iklan? Sila klik disini :0)

Sunday, March 6, 2011

+Random Giveaway by Nisa Menaip+

giveaway banner

Yeay saya Join!! Giveaway...by nisa..
Hmm ape ke jadahnye menda nih??
Okeh ni la dinamakan cara untuk mengeratkan silaturrahim..
Bila ada contest or giveaway sebegini..
Ramai akan berkunjung dan participate..
Ngape nak participate???
Hihi nak hadiah chomel cari Blogger Nisa kita nih...kuang kuang kuang..
Dalam erti kata lain~!!!

"AKU NAK MENANG GA NI!!!"

Ape lagi yang korang tunggu..jom la same2 kita meramaikan lagi giveaway A.k.a GA ni..mudah saje...lihat syarat2 di bawah ini okeh!!:

SYARAT-SYARAT
1. Giveaway ni blogger nisa ingat nak buat untuk follower die  aje… sebab dorang dah banyak giler support Dia. Tapi!!! dia kesian pulak pada yang tak follow .. dia ni pulak bukannye giler follower sangat, so dia taknak paksa sesiapa follow blog dia. Pada yang nak menyertai, tak follow pon takpe, asalkan korang kena update dengan GA ni okeh?

2. Letak banner ni kat dalam entry anda :

giveaway bannerJangan lupa link kan banner ni ke entry GA ni tau!

3. Buat entry simple bertajuk Random Giveaway by Nisa Menaip .. letak banner, lepas tu tulis laa serba sedikit apa yang patut. Hohoo terpulang lah.. tulis “Aku nak menang GA ni”  saje pon boleh. Tak paksa okeh!

4. TAK PERLU letak banner di sidebar.

5. GA simple ni akan tamat hari ni jugak… Masa? tak tetapkan… Semua dijemput join GA ni, sehingga blogger nisa sendiri bagitahu tempoh nye dah tamat or expired ke ape.. Okeh?

6. Kena tag orang ke? malas paksa korang tag orang ke ape… Tapi jangan lupa promote la yeh.. Heheheee….

7. Lepas buat entry, sila tinggalkan link anda kat entry ni ye…

8. Peserta bertuah akan di pilih secara random, guna random generator yang kat Random.org tuhhhh… So tak ade lah kes pilih kasih kah.. pilih bulu kah.. pilih apa kah.. Oke? Deal?


So…. you guys! Jom laa join random GA ni ramai-ramai okeh! Ajak la kawan-kawan okeh! suh kawan2 ajak kawan2 dorg yang lain...kawan2 dorg yang lain plak ajak lagi kawan2 dorg yang lain.....okeh!!!Bubbye. Mmuahhxx!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...