Anda inginkan iklan? Sila klik disini :0)

Friday, April 1, 2011

"TOPIMAGINE BLOGLIST - RAPATKAN SILATURRAHIM"


Pandangan aku terhadap gambar di atas :
 Berimaginasikah? ke sedang lena tidur di buai mimpi nih!!..Ak ditugaskan memberi pandangan tentang gambar tengah berimaginasi di atas!!

Dengan pakaian kemas, berkemeja.,tie siap spek hitam kat kepala aku dapat rasekan top sedang berimaginasi top dah jadi CEO company besar kat Malaysia yang juga lister kat Main board bursa Saham.. uiyooo dan company tuh mestilah company Berhad bersaing hebat dengan Sime Darby and Petronas..wah tinggi tul imaginasi tuh..bile dah jadi CEO company yang busar..sedemikian..mempunyai subsudiaries yang banyak dalam dan luar negara, maka anda mempunyai income yang kukuh..dan sudah dikatekan JUTAWAN ye r..CEO la kate kan...
Dalam imaginasi Top tu gak.. Top memiliki kereta Lamborghini , kereta untuk keluar dengan kawan2, kereta g pasar BmW 6 series..:P...keta gi pejabat..Jaguar and Ferrari..kuikui..dan mempunyai garaj kereta yang memuatkan lebih 30 sport car plus kereta2 mewah..

Rumah bangblo 6 tingkat, lift of koz r ade.tingkat ke-6 adalah bilik anda seorang!!!No entry area..hanyak anda dan ahli keluarga tertentu bleh naik..ruang..bawah sume bleh lepak..hoho.. swimming pool mestila ade..mcm kat pusat akuatik shah alam ...luas die..hohoh...


Dan mempunyai seorang isteri cantik bak bidadari yang sentiase beri support untuk top berjaye dalam perniagaan, last skali..SHOPPING!! ke Paris, Itali, US..and bla2 hoho...

Uish over ke..ek..hihi x tau la ni imaginasi sape sebenarnye nih!! LOL

Tag :
2- Anis

Sape2 nak join?? Mudah saje..jom2 join

1. Ko orang wat satu entry bertajuk "TOPIMAGINE BLOGLIST - RAPATKAN SILATURRAHIM" dan letakkan banner kt atas ni dalam entry ko orang...

2. Ko orang nak follow ke x terpulang la.. (coz, kalo follower  bertambah tp, entry xdpt feedback wat pe kn.. )

3. Citer sket pandangan ko orang tentang header blogger yg ngah berimaginasi tu... hehe...

4. Send link entry ko orang tu kt comment box entry ni..

5. Senarai bloglist (tarikh tutup) tu akan mula dipublish bile follower blogger top dah cecah angka 777.. so, lame la kn tempoh tu coz angka follower aku lembab sket bertambah :)

6. Bile dh tersenarai, kalo sape2 yang xupdate blog dieorang selama seminggu, akan  diremove serta merta :)

7. Tag la 2 orang (nk lebih pon xpe)

2 comments:

topimagine said...

wah... die lak yang lebih berimaginasi.. hahaha.. insya'allah akan tercapai kan.. haha.. btw thankz join.. selamat berkenalan :)

Noorhidayah binti Salehhudin said...

hihi..welcome..slamat bekenalan...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...