Anda inginkan iklan? Sila klik disini :0)

Tuesday, June 14, 2011

Pulanglah-Awi Rafael

Aku sudah jatuh cinta dengan ini song..huhu walaupun simple liriknya dan pendek tetapi menarik..lagi2 bile Kay Af9 nyanyikan pada konsert AF yang lepas..ohoho..bertambah2 suker lagu nih...muziknya juga ringan x heavy dan 
paling menarik SEMPOII..:D jom dengar sesame



Buka lah mata dan lihat dihadapan mu
Aku berdiri tegak tapi kau tak Nampak
Hodohkah aku? sering kau campak saja
Banyak yang dah ada yang aku tak ada
Mungkinkah aku yang tidak sekaya
Mungkinkah aku yang tidak bergaya
Haruskah aku yang tetap menanti kamu
Berikan jawapan
Chorus
Pulanglah sebelumku run away
Aku menanti kamu everyday
Aku menunggu dari Monday Tuesday Wednesday Thursday
Tak ingin tak perlu
Pulanglah sebelumku run away
Aku menanti kamu everyday
Aku menunggu dari Monday Tuesday Wednesday Thursday
Tak ingin tak perlu aku damping
owh Huuuuuu 2x
Aku berjalan di kota kuala lumpur
Semuanya Nampak berbeza tapi ku sama
Mungkinkah aku yang tidak sekaya
Mungkinkah aku yang tidak bergaya
Haruskah aku yang tetap menanti kamu
Berikan jawapan
Chorus Pulanglah sebelumku run away
Aku menanti kamu everyday
Aku menunggu dari Monday Tuesday Wednesday Thursday
Tak ingin tak perlu
Pulanglah sebelumku run away
Aku menanti kamu everyday
Aku menunggu dari Monday Tuesday Wednesday Thursday
Tak ingin tak perlu aku damping owh

Jom hayati lagu nih...sesame okeh..:D

2 comments:

Azri Fathurrahman said...

pehhh .. aku memang minat gila lagu ni .. memang sempoi lah lagu nya .. bila tengok tengok balik , ada iras2 shahir sikit lah awi rafael ni . lalala ..

Noorhidayah binti Salehhudin said...

mungkin tang rambut kot..hoho..tang lain berbeza huhu..:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...